söndag 28 december 2008

Tätt i jul

Ja under julen är det tätt mellan matcherna så jag har inte skrivit nåt om Bolton matchen ens. Den var stabil och vinsten var rättvis. Gött att Keane fick stänka in en dubbel. Målskyttar får man aldrig för lite av. Vinsten behövdes ju iom att alla andra topplag vann.

Dagens match är Newcastle - Liverpool. Har precis sett första halvlek och det kan vara det bästa jag sett från liverpools sida på mycket länge. Står oförklarligt nog bara 2-1 till pool. Innan 1-0 målet radade vi upp chanser och Given gjorde reflexräddningar och backar rensade på mållinjen. Efter ett fint anfall och Benayoun som framspelare så sköt Gerrard högt upp stolpe in. Sen nickade Hyppiä in en hörna av Gerrard. Efter det så var han nära att bli tvåmålskytt men bollen ville inte in. På övertid i första halvlek så gjorde Edgar 1-2 på Newcastles första riktiga målchans i stort sett. Klart man blir orolig när det står 1-2 när vi borde lett med en 4, 5-0. Well så är det ju i fotboll. Annars så var det otroligt mycket målchanser och bra spel från pool. Har väl en känsla av att de kommer att lägga mer energi på defensiven i andra om jag känner Benitez rätt.

Hoppas bara att vi gör 3-1 tidigt och dödar matchen för får vi inte tre poäng här efter den första halvleken så jävlar....

Återkommer nog om en 45 min. Får se hur positivt inlägget är då.